Personenbusje huren voor personeelsuitje

 

Blog: Top 10 Leukste personeelsuitjes

Ieder jaar is het weer een uitdaging om al het personeel te belonen met een personeelsfeestje.

Wat moeten we dit jaar weer gaan doen?? U wilt dat op uw personeensuitje alle medewerkers er zijn en het naar hun zin hebben.

Hier de top 10 van de leukste personeelsuitjes voor bedrijven uit de de regio Noord-Holland.

Dinnershow Pandora met Hans Klok

De Dinnershow is uitgegroeid tot dé succesformule voor een feestelijk bedrijfsevenement. Tijdens de decembershows zal Nederlands' bekendste illusionist Hans Klok één van de showblokken voor zijn rekening nemen als special guest.

In januari 2019 zal hij voor 10 jaar naar Las Vegas vertrekken om zijn magische kunsten te vertonen. Dit is voorlopig uw laatste kans om hem in Nederland te zien.

Diverse arangementen mogelijk

Soldaat van Oranje de Musical

Op dinsdag 30 oktober 2018 viert de voorstelling zijn 8-jarig bestaan, dan is het precies acht jaar geleden dat Soldaat van Oranje – De Musical in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk.

Sindsdien zagen al meer dan 2,7 miljoen mensen de musical.

Diverse arangementen mogelijk met Lunch, Diner of Kerst. Een personeensuitje om niet te vergeten!

 

VR Zone Egmond

Altijd al eens willen ontsnappen uit de huidige realteit? Nu kun je samen met je collega's in een 36mgrote speelruimte met een draadloze VR bril monsters neerknallen, samenwerken, met een jetpack rondvliegen tussen de wolkenrkabbers en nog veel meer. Je zit lettelijk in het spel!

Er is de nieuwste en beste VR apparatuur van dit moment aanwezig. Met de nieuwe draadloze adapter speel je dus zonder draden of backpack op je rug. In 75 minuten nemen ze je in een vogelvlucht mee. Er is keuze uit 25+ verschillende ervaringen. Altijd al eens in een wingsuit willen vliegen, of heb je stiekem altijd een cowboy willen zijn? Dat kan!

Naast deze VR ervaring kun je samen met je team ook in een prachtige Escape Room duiken. Zoek het goud van de Lutine! Bij uitstek geschikt voor teambuilding. Samenwerken en goed communiceren is een must om te kunnen ontsnappen. 

 

Sportwagen evenement

Ben je op zoek naar een uniek event met je collega’s? Dan is het sportwagen event iets voor jou! Er zijn meerdere opties, maar je komt al snel op een Ferrari, Lamborghini, Maserati, Austin Martin, Bentley, Porsche, Audi of toch liever een Nissan GTR uit.

Deze bijzondere en snelle bolides zijn een genot om in te rijden, hoe vet is dit? Iedereen hoort en ziet je aankomen.

Het zijn stuk voor stuk prachtige auto’s en jij mag er in rijden! Het is ook mogelijk om buiten de sportwagens andere activiteiten te verzorgen.

Workshop Smartphone fotografie

Workshop voor 2 tot 20 personen. De duur van de workshop is 2,5 uur. Tijdens de workshop leert de groep alle tips&tricks over fotograferen met je SmartPhone. Heel leuk als activiteit via de personeelsvereniging, TeamBuilding-Activiteit of personeelsuitje in combinatie met een Wijn-Spijsproeverij.

Centraal staat samenwerking en echt goed kijken naar het bedrijf. Echt een TeamBuildings moment van deze (digitale) tijd ...

Deze workshop kan desgewenst op locatie worden gegeven of op een vaste locatie.

Wijn-spijsproeverij arrangement 

Samen wijn proeven is Genieten & Verbinden. Met zijn allen aan één lange tafel proeven van smakelijke wijnen en hapjes, met uiterste zorg geselecteerd.

Er wordt aan zes verschillende wijnen gesnuffeld en geslurpt. Er wordt uitleg gegeven hoe je wijn proeft en er wordt verteld over de verhalen achter de geschonken wijnen. Op de proeftafels staan lekkere hapjes om de wijnproeverij te begeleiden. Door de ontspannen en intieme sfeer komen tijdens deze avonden de mooiste verhalen los en worden deze met veel plezier gedeeld.

Deze Wijn-spijsproeverij bij Smaakvermaak kan desgewenst op locatie worden gegeven of in Limmen. Heel leuk als activiteit via de personeelsvereniging, TeamBuilding-Activiteit of personeelsuitje in combinatie met een Workshop Smartphone fotografie.

Kasteel evenement

Een bedrijfsuitje in een sprookjesachtige omgeving? Dan is een kasteel event de “place to be”. Je kijkt je ogen uit in de meest uiteenlopende prachtige kamers. Naast de mooie omgeving en de prachtige diverse kastelen is het ook heel gezellig, wat is er bijvoorbeeld te doen?
Een Middeleeuws feest met een BBQ in de kasteeltuin. Verder kun je genieten van een Roofvogelshow een rondleiding door het kasteel.

Pijl en boog schieten is ook mogelijk. Verder zijn er ook mogelijkheden om een thema aan de dag toe te voegen, bijvoorbeeld een moord diner of als een echte James Bond helikopter vliegen en in een prachtige sportwagen rijden vanaf het kasteel!

Lopifit Arrangement

Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt. Je loopt op een loopband en deze beweging wordt elektrisch ondersteund. Begin de dag met koffie en gebak, daarna stap je op de E-bike, lopifit of scooter langs de mooie omgeving van Schagen. Hongerig teruggekomen schuif je aan tafel bij De Koeienhemel voor een heerlijk diner. Wat een topdag!

Après Ski Winterspelen

Deze sporten zijn niet direct te zien op de televisie tijdens de winterspelen, maar het heeft zeker veel uithoudingsvermogen en samenwerking nodig. Ga tijdens de Après Ski Winterspelen de strijd aan met je collega’s tijdens dit spannende en gezellige bedrijfsuitje!

Na een heerlijke Schnapps zal je het wat warmer van binnen krijgen in de winterse omgeving. En nog langer koud zul je het niet hebben tijdens je bedrijfsuitje, wanneer het tijd is voor wat actie tijdens de Après Ski Winterspelen! Het wel bekende spijker slaan is het volgende onderdeel van de Après Ski Winterspelen en algemene kennis komt hier van pas. Vervolgens kunnen de sterke personen in de groep hun spieren laten rollen bij het hout zagen, want het Olympisch vuur moet branden. Bierpul schuiven is het onderdeel waar de minder sportieve maar zeker gezellige kroegtijgers hun behendigheid kunnen tonen aan de groep. En natuurlijk kan het ijspegel vangen niet ontbreken aan deze spannende spelen. Het laatste maar zeker niet het minst zware onderdeel is toch wel allesbepalend. Wie kan het langst skibroek hangen?

TIjdens de winterspelen zal snel duidelijk zijn welke groepen het sportiefst zijn en welke groepen er goed samenwerken.

Tuk Tuk Rally Den Haag

Verken Den Haag (ZH), de historische politieke hoofdstad van Nederland, in deze interactieve Tuk Tuk Rally. Herkenningsfoto's, opdrachten en een gemaskerde routebeschrijving. In groepjes beleven de deelnemers een leuke Tuk Tuk Rally, waarbij inzicht, oriëntatievermogen en navigatievermogen centraal staan.

Elke Tuk Tuk krijgt een tablet met onze eigen "Be Event" app waarmee zij de chauffeur moeten instrueren waar naartoe te rijden. Het moet met behulp van foto's en andere aanwijzingen.

Tuk Tuk Rally Den Haag

Tijdens de tocht krijgen de Tuk Tuks vragen over de omgeving die uiteraard correct beantwoord moeten worden.

Er zijn nog een paar leuke foto opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Welke Tuk Tuk wint deze rally??!!

Waarom Mulder

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

 • vanaf € 102,00 incl. BTW
  9 Persoonsbus Huren Meer Wit Res Min verder
 • vanaf € 102,00 incl. BTW
  Vw Transporter Personenbus Res Min verder
 • vanaf € 31,99 incl. BTW
  Hyundai I10 Res Min 13k verder
 • vanaf € 27,99 incl. BTW
  Goedkoop Auto Huren Sharpdonkerdermeerwitruimte Res Res verder
 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen
Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2023 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.