Acties!

Weekendkorting

Doordeweeks voordeel

Voordelig dagdeel

 

Lees meer...
 • vanaf € 40,99 incl. BTW
  1tr Verhuisbusje 250x Min verder
 • vanaf € 35,99 incl. BTW
  Vw Caddy Maxi2 verder
 • vanaf € 16,99 incl. BTW
  Goedkoop Auto Huren Sharpdonkerdermeerwitruimte Res Res verder
 • vanaf € 31,99 incl. BTW
  Hyundai I10 Res Min 13k verder
 • vanaf € 49,99 incl. BTW
  Gesloten Aanhanger Huren Wt Res Min verder
 • vanaf € 66,99 incl. BTW
  Fiat Ducato Huren verder
 • vanaf € 101,99 incl. BTW
  Bakwagen Res Min1 verder
 • vanaf € 70,00 incl. BTW
  Autoambulance Huren Wt Res verder
 • vanaf € 77,98 incl. BTW
  Vw Transporter Personenbus Res Min verder

Door de stijgende kosten van autobezit is het tegenwoordig interessanter om gedurende het jaar auto's te huren in plaats van er een te bezitten. Ongeveer 20% van de Nederlandse automobilisten is goedkoper uit met een huurauto. Het omslagpunt ligt nu op ruim 8.000 kilometer per jaar, terwijl dat zes jaar geleden nog 7.000 kilometer was. Bovendien is het beter voor milieu.

Volgens BOVAG is het vooroordeel dat huren alleen interessant is voor mensen die héél weinig kilometers maken, onjuist. Met minder dan 8.049 kilometer per jaar doet de automobilist zijn portemonnee een plezier met autohuur in plaats van autobezit. Het hogere omslagpunt ten opzichte van 2002 is toe te schrijven aan de sterk gestegen autokosten. Bij 5.000 kilometer per jaar bespaart een automobilist tegenwoordig al € 1.000 met het huren van een auto.

Veiligheid en milieu
Robert van Almkerk van BOVAG Verhuurbedrijven benadrukt dat autohuur voor veel méér mensen een serieuze optie is dan algemeen wordt aangenomen: "Daar komt bij: wie huurt, is flexibel. Je huurt op maat. Voor een korte rit in je eentje huur je een compacte auto. Als je op vakantie gaat met het gezin, huur je een grote stationwagon en als je moet verhuizen of klussen een bestelwagen. En wil je een keer met wapperende haren langs de boulevard rijden, dan huur je een kekke cabriolet." Omdat bij BOVAG zo’n 650 verhuurbedrijven zijn aangesloten en die bedrijven goed over het land zijn verdeeld, kun je in bijna elke woonplaats wel een auto huren. Van Almkerk: "Daar komt bij dat als je een auto huurt, dat altijd een recent exemplaar is. Met een huurauto rijd je dus per definitie in een jonge auto die aan de laatste milieu- en veiligheidseisen voldoet. Het is dus ook nog eens beter voor het milieu."

bovag

Bron: Gooi & Eemlander / Bovag

Busje huren in Alkmaar, Heerhugowaard en omstreken

Een busje huren in Alkmaar, Heerhugowaard of omstreken? Als u wilt huren voor een beste prijs en wilt dat een goedkoop busje op korte termijn klaar staat, dan bent u bij Mulder autoverhuur aan het goede adres. Kilometervrij huren is mogelijk, ook als u voor een langere termijn wilt huren. Kijk ook op onze veelgestelde vragen.  Heeft u vervoer nodig naar bijvoorbeeld Den Haag, Den Helder, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Den Bosch of een andere plaats in Nederland? Een goedkoop busje huren bij Mulder autoverhuur & leasing biedt de oplossing.

Wilt u een busje huren in de regio Alkmaar? Dan heeft u bij ons een ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar een bestelbus, verhuisbus, auto, aanhanger of bakwagen met laadklep. Ook een personenbus huren is mogelijk bij ons. Zelfs huren voor een langere periode (shortleasen) van een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden.

Goedkoop busje huren

Een busje huren bij Mulder autoverhuur hoeft helemaal niet duur te zijn. Dankzij onze regelmatige acties kunt u ook nog extra voordelig een bestelauto of personenbus huren! 

Busje huren voor verhuizing

Verhuisbus huren? Met een goedkoop busje van ons is geen verhuizing te moeilijk. Gaat het om een paar kleine spullen? Dan u een bestelwagen huren, bijvoorbeeld een VW Caddy Maxi. Een VW Transporter is een uitkomst voor transport van een paar kleine meubels en verhuisdozen, bijvoorbeeld als uw kind op kamers gaat. De VW Transporter heeft iets meer ruimte dan de Mercedes Vito. Heeft u besloten te verhuizen dan is een Ford Transit bakwagen met laadklep (vergelijkbaar met de Mercedes Sprinter) ideaal. Reserveer direct online of bel voor telefonische reserveringen of andere vragen. 

Personenbus huren

U kunt bij ons ook een personenbus huren. Een personenbus is een goedkoop busje voor excursies, bedrijfsuitjes, vakantie of wintersport. Onze personenbussen hebben ruimte voor maximaal negen personen. Reserveer direct!

Huur voor een langere periode

U kunt ook een busje huren voor een langere periode. Dit geldt ook voor een personenbus huren, een  bakwagen met laadklep of een andere auto. Deze zogenaamde shortlease is een leasevorm met een looptijd van 1 tot 12 maanden. U heeft hierbij recht op zeer scherpe dagtarieven. In de leasevorm wordt de flexibiliteit van huren gecombineerd met het prijsniveau van leasen. U kunt direct een offerte aanvragen via info@mulderautoverhuur.nl

 

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2020 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.