Direct reserveren

:
:

Zomervakantie actie!

Personenbus

7 dagen kilometervrij

€799,98

 

Lees meer...
 • vanaf € 40,99 incl. BTW
  1tr Verhuisbusje 250x Min verder
 • vanaf € 27,99 incl. BTW
  Goedkoop Auto Huren Sharpdonkerdermeerwitruimte Res Res verder
 • vanaf € 82,99 incl. BTW
  2auto Met Trekhaak Huren 3500 Kg Min verder
 • vanaf € 31,99 incl. BTW
  Hyundai I10 Res Min 13k verder
 • vanaf € 49,99 incl. BTW
  Gesloten Aanhanger Huren Wt Res Min verder
 • vanaf € 70,99 incl. BTW
  Fiat Ducato Huren verder
 • vanaf € 101,99 incl. BTW
  Bakwagen Res Min1 verder
 • vanaf € 70,00 incl. BTW
  Autoambulance Huren Wt Res verder
 • vanaf € 95,00 incl. BTW
  Vw Transporter Personenbus Res Min verder

Gesloten aanhanger huren in Den Helder of Julianadorp

U kunt een gesloten aanhanger huren bij Mulder autoverhuur in de regio Den Helder. Wilt u gereedschappen, materialen of huisraad vervoeren? Voor een dichte aanhanger kunt u bij Mulder Autoverhuur & Leasing terecht!

De gesloten aanhangwagen is ideaal voor het doen van een kleine verhuizing of het vervoeren van Fietsen voor de vakantie als u een trekhaak heeft. Uw spullen kunt u droog en onbeschadigd overbrengen naar hun nieuwe bestemming.

Hoeveel gewicht kan er in een gesloten aanhanger

Deze dubbelassige aanhangwagen mag een lading hebben van maximaal 1460kg, wat een behoorlijk gewicht is. Verder heeft hij een laadruimte van bijna 6 m³ waardoor u er een behoorlijke lading in kwijt kunt. De afmetingen van de aanhangwagen zijn: (lxbxh) 300 x 130 x 150cm.

Waarvoor kunt u een dichte aanhangwagen gebruiken?

U kunt de dichte aanhanger gebruiken voor:

 • Gereedschappen vervoeren
 • Materialen vervoeren
 • Kleine verhuizing
 • Fietsen vervoeren voor vakantie
 • Bagage vervoeren voor vakantie
 • Deense karren vervoeren (bloemwagens)
 • Grofvuil vervoeren naar de milieustraat of afvaldepot

U bent er zeker van dat u in de gesloten aanhanger uw spullen onbeschadigd én droog over kunt brengen naar hun nieuwe bestemming.

 

Gesloten aanhanger met zijklep

Deze gesloten aanhanger met zijklep heeft ook twee achterdeuren die op slot kunnen. Bij het huren helpen we mee met het aankoppelen van de aanhanger. Voor de ruime dubbelassige gesloten aanhanger kunt u bij Mulder Autoverhuur & Leasing terecht.

Aanhanger of busje huren?

Wat kunt u het beste doen een busje of aanhanger huren? Met is een gesloten aanhanger bent u veel voordeliger uit. U hoeft hem niet te tanken en geen extra kilometers af te rekenen. Daarentegen is een busje weer veel ruimer.

Wat kost een aanhanger huren?

Onze aanhangers zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherp verhuurtarief. De gesloten aanhangwagen huurt u per dag of per weekend of voordeliger per week. Per dag betaalt u slechts €49,95. Voor een verhuizing heeft u deze aanhanger misschien langer dan één dag nodig. Voor een scherpe prijs kunt u onze dichte aanhangwagen voor verschillende periodes gebruiken U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u niet te veel betaalt. U krijgt direct online een prijsopgave, zodat u weet wat de tandemasser aanhanger u gaat kosten. Zo weet u vooraf altijd waar u achteraf aan toe bent.

Direct online inzicht in beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw gesloten aanhanger vindt u onder direct reserveren. U kunt deze ook direct boeken. Bovendien heeft u reserveringszekerheid; gereserveerd = gereserveerd. U merkt het: een gesloten aanhangwagen huren is op deze manier wel heel snel en gemakkelijk.

Welk rijbewijs voor een aanhanger huren?

De vraag of u bij deze dichte aanhanger rijbewijs B of rijbewijs BE nodig heeft is afhankelijk van het gewicht. Een tandemasser aanhangwagen is vaak zwaarder, en kan ook meer gewicht dragen. Welk rijbewijs u nodig heeft kunt u vinden onder de link: BE rijbewijs

Ook accessoires te huur

Wilt u goed voorbereid op pad? Al onze aanhangwagens zijn standaard voorzien van een aanhangerslot. U kunt diverse accessoires mee huren die het vervoer van uw spullen makkelijker maken. Hierbij kunt u denken aan spanbanden om uw lading vast te sjoren in de aanhanger en verhuisdekens zodat uw meubels niet beschadigen. Verder zijn er nog rijplaten, meubelhondjes en een steekwagen die erg handig zijn bij het in- en uitladen. Ook voor deze accessoires bent u bij Mulder autoverhuur aan het juiste adres.

Haal- en brengservice

Met de brengservice leveren we voor € 18,15 uw gesloten aanhangwagen op de gewenste plek af, bijvoorbeeld op uw werk. Na de verhuur halen wij voor € 18,15 de aanhangwagen weer bij u op. Dat is wel zo makkelijk! Let op: deze service verlenen wij alleen in een straal van 20 km vanaf onze vestiging.

Waarom Mulder

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

huurtopper 2021

 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen

Busje huren in Alkmaar, Heerhugowaard en omstreken

Een busje huren in Alkmaar, Heerhugowaard of omstreken? Als u wilt huren voor een beste prijs en wilt dat een goedkoop busje op korte termijn klaar staat, dan bent u bij Mulder autoverhuur aan het goede adres. Kilometervrij huren is mogelijk, ook als u voor een langere termijn wilt huren. Kijk ook op onze veelgestelde vragen.  Heeft u vervoer nodig naar bijvoorbeeld Den Haag, Den Helder, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Den Bosch of een andere plaats in Nederland? Een goedkoop busje huren bij Mulder autoverhuur & leasing biedt de oplossing.

Wilt u een busje huren in de regio Alkmaar? Dan heeft u bij ons een ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar een bestelbus, verhuisbus, auto, aanhanger of bakwagen met laadklep. Ook een personenbus huren is mogelijk bij ons. Zelfs huren voor een langere periode (shortleasen) van een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden.

Goedkoop busje huren

Een busje huren bij Mulder autoverhuur hoeft helemaal niet duur te zijn. Dankzij onze regelmatige acties kunt u ook nog extra voordelig een bestelauto of personenbus huren! 

Busje huren voor verhuizing

Verhuisbus huren? Met een goedkoop busje van ons is geen verhuizing te moeilijk. Gaat het om een paar kleine spullen? Dan u een bestelwagen huren, bijvoorbeeld een VW Caddy Maxi. Een VW Transporter is een uitkomst voor transport van een paar kleine meubels en verhuisdozen, bijvoorbeeld als uw kind op kamers gaat. De VW Transporter heeft iets meer ruimte dan de Mercedes Vito. Heeft u besloten te verhuizen dan is een Ford Transit bakwagen met laadklep (vergelijkbaar met de Mercedes Sprinter) ideaal. Reserveer direct online of bel voor telefonische reserveringen of andere vragen. 

Personenbus huren

U kunt bij ons ook een personenbus huren. Een personenbus is een goedkoop busje voor excursies, bedrijfsuitjes, vakantie of wintersport. Onze personenbussen hebben ruimte voor maximaal negen personen. Reserveer direct!

Huur voor een langere periode

U kunt ook een busje huren voor een langere periode. Dit geldt ook voor een personenbus huren, een  bakwagen met laadklep of een andere auto. Deze zogenaamde shortlease is een leasevorm met een looptijd van 1 tot 12 maanden. U heeft hierbij recht op zeer scherpe dagtarieven. In de leasevorm wordt de flexibiliteit van huren gecombineerd met het prijsniveau van leasen. U kunt direct een offerte aanvragen via info@mulderautoverhuur.nl

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2022 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.