Vacature

Medewerker autoverhuur

8-10 uur per week

Oproepbasis

 

Lees meer...
 • vanaf € 27,99 incl. BTW
  Goedkoop Auto Huren Sharpdonkerdermeerwitruimte Res Res verder
 • vanaf € 65,99 incl. BTW
  Bokser L1h1 260x154 Min verder
 • vanaf € 99,99 incl. BTW
  2auto Met Trekhaak Huren 3500 Kg Min verder
 • vanaf € 31,99 incl. BTW
  Hyundai I10 Res Min 13k verder
 • vanaf € 84,99 incl. BTW
  Fiat Ducato Huren verder
 • vanaf € 134,99 incl. BTW
  Bakwagen Res Min1 verder
 • vanaf € 75,00 incl. BTW
  Auto Ambulance F R Min verder
 • vanaf € 70,00 incl. BTW
  Autoambulance Huren Wt Res verder
 • vanaf € 102,00 incl. BTW
  Vw Transporter Personenbus Res Min verder

 

Tips voor het huren van een auto

U wilt een auto huren in Nederland. Bijvoorbeeld om een weekje weg te gaan. Of voor uw verhuizing. Maar waar moet u op letten? Hieronder geven wij een aantal tips waar u op kan letten voordat u de auto huurt, als u de auto ophaalt en wanneer u de auto weer inlevert.

1.  Vóórdat u een auto huurt

Welke eisen stel ik aan de auto? En hoeveel moet ik betalen?

Vergelijk de verschillende verhuurders op hun prijzen. En wat u hiervoor krijgt. Let op: vaak wordt er aangegeven dat u een auto uit een bepaalde klasse huurt. Het kan zijn dat u een andere auto krijgt dan op de foto staat. Hebt u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld een kinderstoeltje huren? Of een navigatiesysteem? Geef dit dan aan bij het reserveren. Zo loopt u niet het risico dat het niet meer aanwezig is als u de auto huurt.

Is het mogelijk dat er iemand anders ook in de auto rijdt? En zijn hier extra kosten aan verbonden?

Bent u niet de enige die de auto zal besturen? Bekijk dan of dit is toegestaan. Vaak moet u van te voren op het contract aangeven dat ook anderen de auto gaan besturen. Wilt u de auto door anderen laten besturen? Geeft dit dan van te voren aan. Let op dat u van alle bestuurders alle gegevens hebt die de verhuurder van u vraagt.

Welke voorwaarden worden er aan de bestuurders gesteld?

Controleer goed of alle bestuurders aan de eisen van de verhuurder voldoen. Sommige verhuurders hebben een minimum leeftijd voor bestuurders. Of geven aan dat de bestuurders minimaal een bepaalde tijd een rijbewijs moeten hebben. Bijvoorbeeld een jaar. Sommige verhuurders hebben een hoger tarief voor jongere of onervaren bestuurders.

Hoe zit het met de verzekeringen?

Bekijk goed welke verzekeringen bij de auto zitten. En wat er allemaal is verzekerd. Let ook op het eigen risico dat u moet betalen als er iets gebeurt. Vaak kunt u ervoor kiezen om het eigen risico te verminderen. Meestal moet u dan wel extra betalen voor de huur van de auto.

Wanneer en hoe moet ik betalen?

Verhuurders kunnen zelf bepalen wanneer u moet betalen. Bijvoorbeeld wanneer u de auto ophaalt. Of wanneer u de auto weer terug brengt. Soms kunt u niet contant betalen. Maar is bijvoorbeeld betalen met een credit card verplicht. Vraag hier van tevoren naar.

Hoe hoog is de borg?

Veel verhuurders vragen een borg. Soms betaalt u voor de huurperiode een extra bedrag. En krijgt u dit bedrag terug aan het einde van de huurperiode. Als u de auto ten minste goed inlevert. Gaat er iets mis tijdens de huurperiode? Dan krijgt u de borg niet terug. Of een deel niet. Bij sommige verhuurders gaat dit via uw credit card. En machtigt u de verhuurder om maximaal een bepaald bedrag van uw credit card af te halen als u de auto niet goed inlevert.

Zorg dat u weet hoeveel dit is en hoe u dit moet betalen. Dan komt u niet voor verrassingen te staan als u de auto ophaalt.

Zijn er algemene voorwaarden? En wat staat hier in?

Veel verhuurders hebben algemene voorwaarden. Lees deze voordat u de auto huurt. Dan weet u goed wat uw rechten en plichten zijn. U kunt daarin bijvoorbeeld lezen of u met de auto naar het buitenland mag gaan, hoe u moet betalen, hoe de borg wordt geregeld, hoe u de auto kunt inleveren, enzovoorts.

2. Als u de auto ophaalt

Neem alle papieren mee

Vaak moet u van alle bestuurders van de auto meerdere identiteitsbewijzen laten zien. Bijvoorbeeld zowel het rijbewijs als een ander identiteitsbewijs. Of een brief waar uw naam en adres op staat. Bijvoorbeeld een bankafschrift. Zorg dat u deze papieren meeneemt als u de auto gaat ophalen. Ook de bewijzen van de eventuele andere bestuurders van de auto. Wilt u weten waarom u deze bewijzen moet meenemen? Vraag dit dan na bij uw verhuurder.

Controleer de auto

Het is belangrijk om de auto goed te controleren voordat u deze meeneemt. Ziet u beschadigingen op de auto? Zoals krassen of deuken? Laat dit dan opschrijven op uw overeenkomst. Dan kunt u bewijzen dat deze beschadigingen al aanwezig waren voordat u de auto ging huren.

Noteer het noodnummer

Wanneer er iets gebeurt tijdens de huurperiode, dan moet u zo snel mogelijk contact opnemen met de verhuurder. Zorg ervoor dat u weet welk telefoonnummer u moet bellen en zorg ervoor dat u dit nummer bij de hand hebt tijdens de rit.

3.Tijdens de huurperiode

Gebeurt er iets tijdens de huurperiode?

Rijdt u bijvoorbeeld schade aan de auto? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de verhuurder. En bespreek wat u het beste kan doen.

Wat moet ik doen als ik de auto niet op tijd kan terug brengen?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met de verhuurder. En vraag wat u het beste kan doen. En of hier extra kosten aan verbonden zijn.

4. Als u de auto weer inlevert

Zit er voldoende benzine in de auto?

Zorg ervoor dat er voldoende benzine in de auto zit. Voldoende wil zeggen: zoals u hebt afgesproken. Levert u de auto in zonder volle tank? En moest u de auto met volle tank inleveren? Dan worden de brandstofkosten aan u doorberekend. Deze kunnen hoger zijn dan wanneer u zelf had getankt.

Zitten er beschadigingen op de auto?

Controleer samen met de verhuurder of er geen beschadigingen aan de auto zijn gekomen. En laat dit op het contract schrijven. Zo voorkomt u dat u achteraf nog aangesproken kan worden op schade die u niet veroorzaakt hebt.

Klopt de rekening?

Vaak betaalt u eerst borg. Van deze borg worden dan vaak de totale kosten ingehouden. Het is altijd goed om te controleren of de berekening klopt en of u genoeg geld terug krijgt of moet bijbetalen.

consuwijzer res min

Bron: consuwijzer

 

 

Waarom Mulder

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

huurtopper 2021

 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen

Busje huren in Alkmaar, Heerhugowaard en omstreken

Een busje huren in Alkmaar, Heerhugowaard of omstreken? Als u wilt huren voor een beste prijs en wilt dat een goedkoop busje op korte termijn klaar staat, dan bent u bij Mulder autoverhuur aan het goede adres. Kilometervrij huren is mogelijk, ook als u voor een langere termijn wilt huren. Kijk ook op onze veelgestelde vragen.  Heeft u vervoer nodig naar bijvoorbeeld Den Haag, Den Helder, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Den Bosch of een andere plaats in Nederland? Een goedkoop busje huren bij Mulder autoverhuur & leasing biedt de oplossing.

Wilt u een busje huren in de regio Alkmaar? Dan heeft u bij ons een ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar een bestelbus, verhuisbus, auto, aanhanger of bakwagen met laadklep. Ook een personenbus huren is mogelijk bij ons. Zelfs huren voor een langere periode (shortleasen) van een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden.

Goedkoop busje huren

Een busje huren bij Mulder autoverhuur hoeft helemaal niet duur te zijn. Dankzij onze regelmatige acties kunt u ook nog extra voordelig een bestelauto of personenbus huren! 

Busje huren voor verhuizing

Verhuisbus huren? Met een goedkoop busje van ons is geen verhuizing te moeilijk. Gaat het om een paar kleine spullen? Dan u een bestelwagen huren, bijvoorbeeld een VW Caddy Maxi. Een VW Transporter is een uitkomst voor transport van een paar kleine meubels en verhuisdozen, bijvoorbeeld als uw kind op kamers gaat. De VW Transporter heeft iets meer ruimte dan de Mercedes Vito. Heeft u besloten te verhuizen dan is een Ford Transit bakwagen met laadklep (vergelijkbaar met de Mercedes Sprinter) ideaal. Reserveer direct online of bel voor telefonische reserveringen of andere vragen. 

Personenbus huren

U kunt bij ons ook een personenbus huren. Een personenbus is een goedkoop busje voor excursies, bedrijfsuitjes, vakantie of wintersport. Onze personenbussen hebben ruimte voor maximaal negen personen. Reserveer direct!

Huur voor een langere periode

U kunt ook een busje huren voor een langere periode. Dit geldt ook voor een personenbus huren, een  bakwagen met laadklep of een andere auto. Deze zogenaamde shortlease is een leasevorm met een looptijd van 1 tot 12 maanden. U heeft hierbij recht op zeer scherpe dagtarieven. In de leasevorm wordt de flexibiliteit van huren gecombineerd met het prijsniveau van leasen. U kunt direct een offerte aanvragen via info@mulderautoverhuur.nl

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2023 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.