Direct reserveren

Direct reserveren

Auto met trekhaak huren mogelijk?

Wil je een auto met trekhaak huren? Een auto huren met trekhaak is een prima optie als je op zoek bent naar een auto voor vervoer van personen of goederen. Bij ons kun je een auto huren met trekhaak of busje huren met trekhaak. Of je nu een auto of busje met trekhaak nodig hebt, met onze autohuur met trekhaak zit je altijd goed. Onze auto's zijn veilig en comfortabel en geschikt voor het vervoer van personen of goederen. Autohuur met trekhaak is een uitstekende optie als je een betrouwbare auto nodig hebt voor het vervoer van personen of goederen. Bij ons kun je een auto huren met trekhaak, busje huren met trekhaak of gewoon een trekhaak huren. Bij het auto huren trekhaak 3500kg, kun je rekenen op een trekgewicht van 3500 kg Trekhaak huren gebeurt in de volgende situaties:

 • u wilt een caravan trekken
 • u wilt een aanhanger trekken
 • u wilt een autoambulance trekken 
 • u wilt een boottrailer trekken
 • u wilt een fietsendrager meenemen

Auto huren met trekhaak is een mooie oplossing

Als je wat moet trekken, kun je een auto huren met trekhaak. Een trekhaak huren is handig als u een zware kar of caravan moet trekken. Wil je een busje huren met trekhaak dan wil je natuurlijk weten of er beschikbaarheid is en wat het kost. Wij bieden klanten de mogelijkheid om online de beschikbaarheid van onze voertuigen te controleren op de website. Hier kun je gemakkelijk je gewenste datum en locatie selecteren en onze beschikbaarheid voor uw geselecteerde datum bekijken. Bekijk de beschikbaarheid, kies de auto of bus die het beste bij je reis past en geniet van een veilige en comfortabele reis.

Gelukkig hebben wij een breed scala aan vervoersmogelijkheden, zodat je precies de juiste auto of busje met trekhaak kunt huren die bij je past. Of je nu een 9-persoonsbusje wilt huren voor je vakantie met trekhaak, of gewoon een stevige Iveco Daily met 3500 kg trekhaak om te verhuizen naar een ver land, bij ons kun je rekenen op comfort en betrouwbaarheid. We bieden diverse bussen en auto's aan met trekhaak, zodat je bussen kunt vinden waarin je een grote hoeveelheid bagage of spullen kwijt kunt.

We waarborgen ook de veiligheid van onze klanten en zorgen voor een goed onderhouden bus of auto om je op je bestemming te brengen. Voor een eerlijke prijs kun je bij ons een auto met trekhaak huren of een busje met trekhaak huren. Er zijn diverse opties beschikbaar, dus check de beschikbaarheid en huur een voertuig met trekhaak dat precies bij je past. 

Auto huren trekhaak 3500kg

Wij bieden auto's en busjes aan met een trekhaak die geschikt zijn voor het vervoer van grote en zware ladingen. U kunt bij ons terecht voor het huren van een auto, busje en andere voertuigen met een trekhaak. Auto huren trekgewicht 3500 kg? Wilt u deze trekhaak huren is dat nog een hele zoektocht op het internet. Deze trekhaken zijn geschikt voor het vervoer van zware lasten zoals boten, motorfietsen, campers en meer. In het reserveringsproces kunt u zien of het door u gewenste voertuig over een trekhaak beschikt wat het trekgewicht is. Wij hebben een ruim aanbod aan auto's met een trekhaak die u kunt huren. Een onze bussen is de Iveco Daily met een 3500 kg trekhaak. Bij ons kunt u terecht voor autohuur met een trekhaak van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem contact met ons op voor het huren van een auto, busje of ander voertuig met een trekhaak. Wij helpen u graag verder.

Trekhaak huren

Wilt u een trekhaak huren, maar het maakt u niet uit of het een auto is of een busje waar die aan vast zit. U raad het al, ook dan bent u bij Mulder autoverhuur en leasing aan het juiste adres. Wij bieden u de beste autohuur trekhaak aan. Onze autoverhuur met trekhaak biedt u de beste en veiligste manier om uw lading of caravan mee te nemen. Onze auto’s met trekhaak zijn voorzien van een stevige trekhaak met een trekkracht tot 3500 kg. Met onze autoverhuur met trekhaak bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare reis. Onze auto’s en busjes met trekhaak zijn allemaal voorzien degelijke bedrading zodat uw verlichting van de aanhanger of caravan goed werkt. Wij staan altijd klaar om u te helpen met te helpen met vragen over de trekhaak aansluiting of het benodigde rijbewijs. Heeft u vragen over onze autohuur met trekhaak? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u verder te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Busje huren met trekhaak

Heeft u besloten dat u  busje of een bestelauto wilt huren inclusief een trekhaak? Wij bieden een breed assortiment met bestelwagens en busjes met een trekhaak aan. Ons aanbod aan busjes met trekhaak varieert van bestelauto, flinke bus tot 9-persoonsbussen, die geschikt zijn voor groepen tot 9 personen. Al onze voertuigen zijn direct te huur, zijn goed onderhouden en voorzien van alle benodigde accessoires. Vanaf kleine bestelauto's zoals een Citroen Berlingo tot bussen zoals een Ford Transit Custom van 9 personen hebben wij een autohuur met trekhaak voor iedereen. Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie of om een autohuur met trekhaak te boeken.

Heb je een auto met trekhaak nodig voor een specifieke opdracht? Of heb je een auto nodig met een trekhaak voor een korte of langere periode? Wij bieden autoverhuur met trekhaak aan voor zowel korte als lange periodes. Onze autohuur met trekhaak biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en voldoet aan alle veiligheidseisen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over autoverhuur met trekhaak.

Welk rijbewijs voor auto met trekhaak huren?

De vraag of rijbewijs B of rijbewijs BE nodig heeft is afhankelijk van het gewicht. Een tandemasser aanhangwagen is vaak zwaarder, en kan ook meer gewicht dragen. Welk rijbewijs u nodig heeft kunt u vinden onder de link: BE rijbewijs

Verhuur van andere voertuigen

Naast het huren van een auto met trekhaak kunt u via Mulder autoverhuur ook een:

huurtopper 2021

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen
Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2024 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.