Direct reserveren

 • vanaf â‚Ŧ 101,00 incl. BTW
  verder
 • vanaf â‚Ŧ 102,00 incl. BTW
  verder

Personenbus huren Krommenie en Assendelft

U gaat weg met een groep en u wilt een personenbusje huren? Dan bent u bij Mulder Autoverhuur aan het juiste adres. Bij ons heeft u ruime keuze uit diverse modellen en groottes.

Tegen scherp tarief personenbus huren

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u niet te veel betaalt. U kunt bij ons een goedkoop 9-persoonsbusje met 100 vrije kilometers of kilometervrij huren. Per dagdeel kan ook! Bovendien krijgt u direct online een prijsopgave zodat u weet wat uw personenbusje gaat kosten. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Auto huren Krommenie

Goedkoop auto huren in Krommenie? Voor de autoverhuur in Krommenie kunt u goed terecht bij onze vestiging in Alkmaar. Het aantal kilometers tussen de vestiging en de regio Krommenie is slechts 18! De vestiging ligt vrij centaal op het terrein van de Telefooncentrale bij de Leeghwaterburg aan Ring-Oost in Alkmaar, daardoor is het aantal kilometers laag en zijn we in de buurt! Bovendien beschikken we ook over een haal- en brengservice zodat u eenvoudig een auto kunt huren. Reserveer direct online!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht voor het huren van een personenbus, bestelbus verhuisbus, dubbele cabine voor korte termijn of langere periode. We hebben een ruime keuze van een grote aantal busjes. Of u nu een 9-persoons busje km vrij gaat huren of met 100 vrije kilometers.

Direct online inzicht in beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw personenbusje vindt u onder direct reserveren. U kunt deze ook direct boeken. Bovendien heeft u reserveringszekerheid; gereserveerd = gereserveerd. U merkt het: een personenbus huren is op deze manier wel heel snel en gemakkelijk.

Ook navigatiesysteem te huur

Wilt u goed voorbereid op pad? Ook voor bijvoorbeeld een navigatiesysteem, kinderzitjes of andere accessoires bent u bij Mulder Autoverhuur aan het juiste adres.

huurtopper 2021

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

 • vanaf â‚Ŧ 27,99 incl. BTW
  verder
 • vanaf â‚Ŧ 77,98 incl. BTW
  verder
 • vanaf â‚Ŧ 99,99 incl. BTW
  verder
 • vanaf â‚Ŧ 31,99 incl. BTW
  verder
 • vanaf â‚Ŧ 93,98 incl. BTW
  verder
 • vanaf â‚Ŧ 152,99 incl. BTW
  verder
 • vanaf â‚Ŧ 105,00 incl. BTW
  verder
 • vanaf â‚Ŧ 120,00 incl. BTW
  verder
 • vanaf â‚Ŧ 75,00 incl. BTW
  verder
 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen

Een goedkoop busje huren wilt u toch ook? Dus reserveer direct! Wij nemen telefonische reserveringen aan van klanten uit de regio Krommenie, Assendelft, Bergen op Zoom, Den Helder, Den Haag, Den Bosch en Alphen aan den Rijn die wel eens een busje huren in Krommenie.

Huren Krommenie goedkoop

Wilt u ook een goedkope auto huren in Krommenie of een goedkoop busje huren voor vakantie, dan bent u bij het autoverhuurbedrijf van Mulder aan het juist adres. U kunt bij ons zorgeloos huren, zonder de 100 vrije kilometers, maar gewoon km vrij. Zo heeft u weinig extra kosten. Autohuur in Krommenie was nog nooit zo gemakkelijk!

Eenvoudig een auto huren in Krommenie?

Als u een goedkope auto gaat huren wilt u een uitstekende service. Naast telefonische reserveringen kunt u bij ons ook direct online reserveren om een auto te huren. U kunt bij ons eenvoudig betalen met uw pinpas, dus huur zonder creditcard!

Bereikbaarheid autoverhuurbedrijf

EÊn van de veelgestelde vragen is of je op ons autoverhuurbedrijf in Alkmaar of Schagen eenvoudig een auto kunt parkeren. U kunt op beide locaties voor langere periode op zeer ruime plekken om uw auto parkeren. U mag erop vertrouwen dat u uitstekende service ontvangt en we zorgen ervoor dat het 9-persoons busje klaar staat.

Kosteloos annuleren

Volgens de algemene voorwaarden kunt u tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Kijk in de algemene voorwaarden voor de uitzonderingen bij het huren van een personenbus.

Verzekeringspakket

Huur zonder zorgen met ons unieke verzekeringspakket. Dit zeer ruime pakket bevat vele voordelen zoals: WA-allrisk verzekering met verlaging eigen risico, verlaging borg, schade inzittende verzekering, buitenlanddekking en extra bestuurders. Hiermee kunt u eenvoudig een 9-persoons busje huren. Reserveer direct online!

Uitstekende service

Wij zorgen ervoor dat u een uitstekende service ervaart. Dat begint al bij de reservering. U heeft een ruime keuze uit personenbus, bestelbus verhuisbus of verhuiswagen en u kunt direct zien of die nog beschikbaar is. Telefonische reserveringen zijn natuurlijk ook mogelijk. Bij het ophalen van het 9-persoons busje nemen we de tijd voor u en zorgen we dat de koffie klaar staat. Huur zonder gedoe bij Mulder autoverhuur.

Zakelijk huren

U kunt ook zakelijk huren voor een langere periode. Shortlease zakelijk is een leasevorm met een looptijd van 1 tot 12 maanden. U heeft hierbij recht op zeer scherpe dagtarieven. In de leasevorm wordt de flexibiliteit van huren gecombineerd met het prijsniveau van leasen. U kunt direct een offerte aanvragen via info@mulderautoverhuur.nl

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2024 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.