Direct reserveren

:
:
 • vanaf € 134,99 incl. BTW
  Bakwagen Res Min1 verder
 • vanaf € 99,99 incl. BTW
  2auto Met Trekhaak Huren 3500 Kg Min verder
 • vanaf € 84,99 incl. BTW
  Fiat Ducato Huren verder
 • vanaf € 65,99 incl. BTW
  Bokser L1h1 260x154 Min verder

Verhuiswagen of verhuisbus huren in Noord- en Zuid-Scharwoude

Wilt u een verhuiswagen of verhuisbus huren? Dan heeft u bij ons een ruimte keuze. Of u nu op zoek bent naar verhuisbus, bestelbus, aanhanger of bakwagen. Ook voor het huren van accessoires zoals een steekwagen of verhuisdekens kunt u bij Mulder Autoverhuur & Leasing terecht.

Tegen scherp tarief verhuiswagen huren

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u niet te veel betaalt. U kunt bij ons een goedkoop busje met 100 vrije kilometers of kilometervrij huren. Per dagdeel kan ook! Bovendien krijgt u direct online een prijsopgave zodat u weet wat de verhuisbus gaat kosten. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

verhuispakket huren 2 res min

Verhuispakket huren

Uw verhuizing op rolletjes laten lopen? Wij hebben speciaal voor u een aantal verhuispakketten samengesteld tegen een zeer scherpe prijs. De pakketten zijn 30 tot 40% goedkoper ten opzichte van individuele verhuisaccessoires.

Direct online inzicht in beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw verhuiswagen vindt u onder direct reserveren. U kunt deze ook direct boeken. Bovendien heeft u reserveringszekerheid; gereserveerd = gereserveerd. U merkt het: een verhuiswagen huren is op deze manier wel heel snel en gemakkelijk.

Breng-, haal- en aftankservice

Met de brengservice leveren we voor € 18,15 uw busje op de gewenste plek af, bijvoorbeeld op uw werk. Na de verhuur halen wij voor € 18,15 het busje weer bij u op en als extra service tanken wij het busje ook af. Dat is wel zo makkelijk! Let op: deze service verlenen wij alleen in een straal van 20 km vanaf onze vestiging.

Waarom Mulder

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

huurtopper 2021

 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen

De beste deal voor autoverhuur Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude en omstreken

Klanten in de regio Noord-Scharwoude kunnen bij ons terecht voor het huren van een grote aantal voertuigen voor een dag of meerdere dagen per week. Zo kunt u bij ons een goedkoop busje huren, verhuiswagen huren, personenbus huren, bestelbus huren, autotransporter huren, of 9-persoons busje huren. Of u nu km vrij een auto huurt of met 100 vrije kilometers, bij ons zijn er altijd goede auto’s.

Bestelbus huren Noord-Scharwoude

Op korte termijn een goedkope verhuisbus in de regio Noord-Scharwoude nodig? Voor een verhuiswagen met laadlift kunt u goed terecht bij onze vestiging in Alkmaar of Schagen.

Eenvoudig een auto huren in Noord-Scharwoude en omstreken

Een goedkoop busje huren in de omgeving van Noord-Scharwoude is eenvoudig. Naast telefonische reserveringen, kunt u bij ons ook direct online reserveren om een bakwagen met laadklep te huren. U ziet dan direct of de verhuiswagen die u gaat huren nog beschikbaar is. Bij het ophalen van de huurauto kunt u eenvoudig bij ons betalen met uw pinpas, dus huren zonder creditcard is mogelijk!

Een goedkoop busje huren in Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude en omstreken

Een busje huren in Noord-Scharwoude en omgeving of een goedkope auto huren dat wilt u toch ook? Dus reserveer direct! Wij nemen telefonische reserveringen aan van klanten uit de regio Noord-Scharwoude en omgeving, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder, Den Haag, Den Bosch en Bergen op Zoom. Reserveer direct online, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Uitstekende service

Als u een bakwagen met laadklep wilt huren zorgen wij ervoor dat u een ruime keuze uit een grote aantal verhuisaccessoires heeft. We zijn niet voor niets specialist in bestelbus verhuur! Naast ruime keuze heeft u bij ons de beste deal. We hebben bijna altijd goede bakwagens met laadklep beschikbaar, van het merk Ford Transit, mits u op tijd reserveert. Dus reserveer direct!

Veelgestelde vragen autoverhuur in Noord-Scharwoude en regio Noord-Scharwoude

Eén van de veelgestelde vragen is of je op ons autoverhuurbedrijf (in Alkmaar of Schagen )eenvoudig een auto kunt parkeren. Op beide locaties kunt u voor een langere periode op een grote aantal plekken uw auto parkeren. U kunt uitstekende service verwachten en we zorgen ervoor dat de bakwagen met laadklep voor u klaar staat.

Zakelijk huren

Een van de andere gestelde vragen is of bestelbus verhuur voor MKB en zzp voor een aantal dagen per week ook mogelijk is? Of u nu een bakwagen met laadlift wilt huren voor een korte termijn, een langere periode of km vrij? Omdat wij specialist in bestelbusverhuur zijn heeft u bij ons de beste deal. Reserveer direct en vraag naar de mogelijkheden!

Goedkope autoverhuur in Noord-Scharwoude

Wilt u goedkoop auto huren of een goedkoop busje huren in Noord-Scharwoude, dan bent u bij het autoverhuurbedrijf Mulder autoverhuur & leasing aan het juist adres. U kunt bij ons zorgeloos huren, met 100 vrije kilometers of gewoon km vrij. Zo heeft u, als u een auto gaat huren een ruime keuze! Een huurauto in Noord-Scharwoude kunt u ophalen bij onze autoverhuur Alkmaar of autoverhuur Schagen. Dit ligt in de nabije omgeving van Noord-Scharwoude

Kosteloos annuleren

Volgens de algemene voorwaarden kunt u tot 24 uur voor het ophalen van de huurauto, kosteloos annuleren. Kijk in de algemene voorwaarden voor de uitzonderingen voor huren bij een langere periode.

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2023 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.