Vacature

Medewerker autoverhuur

8-10 uur per week

Oproepbasis

 

Lees meer...
 • vanaf € 27,99 incl. BTW
  Goedkoop Auto Huren Sharpdonkerdermeerwitruimte Res Res verder
 • vanaf € 65,99 incl. BTW
  Bokser L1h1 260x154 Min verder
 • vanaf € 99,99 incl. BTW
  2auto Met Trekhaak Huren 3500 Kg Min verder
 • vanaf € 31,99 incl. BTW
  Hyundai I10 Res Min 13k verder
 • vanaf € 84,99 incl. BTW
  Fiat Ducato Huren verder
 • vanaf € 134,99 incl. BTW
  Bakwagen Res Min1 verder
 • vanaf € 75,00 incl. BTW
  Auto Ambulance F R Min verder
 • vanaf € 70,00 incl. BTW
  Autoambulance Huren Wt Res verder
 • vanaf € 102,00 incl. BTW
  Vw Transporter Personenbus Res Min verder

Auto huren per jaar goedkoper dan bezit auto

Mijn grote passie is autoverhuur. Klanten helpen met het huren van een jonge bus tegen een scherpe prijs en een hoge service geeft mij een goed gevoel. Op een regenachtige zondag zat ik op het ledenportaal van mijn vakvereniging BOVAG te kijken. Ik kwam in het archief een oud persbericht uit 2008 tegen, dat ik graag met u wil delen. In het artikel stond: ,,Door de stijgende kosten van autobezit is het tegenwoordig interessanter om gedurende het jaar auto’s te huren in plaats van er een te bezitten. Ongeveer 20% van de Nederlandse automobilisten is goedkoper uit met een huurauto. Het omslagpunt ligt nu op ruim 8.000 kilometer per jaar, terwijl dat zes jaar geleden nog 7.000 kilometer was. Het  hogere omslagpunt is toe te schrijven aan de sterk gestegen autokosten. Bovendien is het beter voor milieu.” 

Hoog omslagpunt

Volgens BOVAG is het vooroordeel dat auto huren alleen interessant is voor mensen die héél weinig kilometers maken, onjuist. Bij 5.000 kilometer per jaar bespaart een automobilist tegenwoordig al 1.000 euro met het huren van een auto. De vraag die direct bij me opkwam is of dat omslagpunt nog steeds op die 8.000 kilometer ligt. De branchemanager Autoverhuur van BOVAG gaf vriendelijk aan dat ze er toevallig net mee bezig waren geweest. Hij vertelde me dat het omslagpunt inmiddels bij 8.250 kilometer per jaar ligt. Het is dus alweer gestegen.

Slotsom

De conclusie die je uit het gestegen omslagpunt kunnen trekken is, dat als je minder dan 8.250 kilometer per jaar rijdt, het verstandiger is om een auto te huren dan om er eentje te bezitten.Doe er je voordeel mee.

Peter Mulder

gepubliceerd in de Omring Express van 15-09-2016 

 

Huurauto voordeliger bij 8250km per jaar 1 res min

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom Mulder

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

huurtopper 2021

 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen

Busje huren in Alkmaar, Heerhugowaard en omstreken

Een busje huren in Alkmaar, Heerhugowaard of omstreken? Als u wilt huren voor een beste prijs en wilt dat een goedkoop busje op korte termijn klaar staat, dan bent u bij Mulder autoverhuur aan het goede adres. Kilometervrij huren is mogelijk, ook als u voor een langere termijn wilt huren. Kijk ook op onze veelgestelde vragen.  Heeft u vervoer nodig naar bijvoorbeeld Den Haag, Den Helder, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Den Bosch of een andere plaats in Nederland? Een goedkoop busje huren bij Mulder autoverhuur & leasing biedt de oplossing.

Wilt u een busje huren in de regio Alkmaar? Dan heeft u bij ons een ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar een bestelbus, verhuisbus, auto, aanhanger of bakwagen met laadklep. Ook een personenbus huren is mogelijk bij ons. Zelfs huren voor een langere periode (shortleasen) van een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden.

Goedkoop busje huren

Een busje huren bij Mulder autoverhuur hoeft helemaal niet duur te zijn. Dankzij onze regelmatige acties kunt u ook nog extra voordelig een bestelauto of personenbus huren! 

Busje huren voor verhuizing

Verhuisbus huren? Met een goedkoop busje van ons is geen verhuizing te moeilijk. Gaat het om een paar kleine spullen? Dan u een bestelwagen huren, bijvoorbeeld een VW Caddy Maxi. Een VW Transporter is een uitkomst voor transport van een paar kleine meubels en verhuisdozen, bijvoorbeeld als uw kind op kamers gaat. De VW Transporter heeft iets meer ruimte dan de Mercedes Vito. Heeft u besloten te verhuizen dan is een Ford Transit bakwagen met laadklep (vergelijkbaar met de Mercedes Sprinter) ideaal. Reserveer direct online of bel voor telefonische reserveringen of andere vragen. 

Personenbus huren

U kunt bij ons ook een personenbus huren. Een personenbus is een goedkoop busje voor excursies, bedrijfsuitjes, vakantie of wintersport. Onze personenbussen hebben ruimte voor maximaal negen personen. Reserveer direct!

Huur voor een langere periode

U kunt ook een busje huren voor een langere periode. Dit geldt ook voor een personenbus huren, een  bakwagen met laadklep of een andere auto. Deze zogenaamde shortlease is een leasevorm met een looptijd van 1 tot 12 maanden. U heeft hierbij recht op zeer scherpe dagtarieven. In de leasevorm wordt de flexibiliteit van huren gecombineerd met het prijsniveau van leasen. U kunt direct een offerte aanvragen via info@mulderautoverhuur.nl

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2023 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.