Direct reserveren

:
:
 • vanaf € 27,83 € 23,00
  ex. BTW
  Busje Huren Mulder Autoverhuur Flip 250 115 Min verder
 • vanaf € 20,57 € 17,00
  ex. BTW
  Vw Caddy Maxi2 verder
 • vanaf € 36,30 € 30,00
  ex. BTW
  Peugeot 208 Res Min verder
 • vanaf € 98,01 € 81,00
  ex. BTW
  Bakwagen Res Min1 verder
 • vanaf € 65,00 € 53,72
  ex. BTW
  Autoambulance Bijgesneden Res Min2 verder
 • vanaf € 48,40 € 40,00
  ex. BTW
  Vw Transporter Personenbus Res Min verder

Bestelbus huren Alkmaar? Uitgebreid assortiment aan bestelbusjes binnen de regio

Wilt u een bestelbus huren in Alkmaar? Mulder autoverhuur biedt u een ruime keuze aan bestelbusjes die beschikbaar zijn in en rondom Alkmaar. Of u nu op zoek bent naar een bestelbus, verhuisbus, aanhanger of bakwagen. Ook voor het huren van een personenbusje kunt u bij Mulder Autoverhuur & Leasing terecht. Zelfs shortleasen van een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Niet alleen doen wij bus verhuur in Alkmaar, Ook zijn wij in en rondom Heerhugowaard, Schagen en Langedijk actief.

Tegen scherpe prijs bestelbus huren in Alkmaar

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u niet te veel betaalt. U kunt bij ons per kilometer huren of kilometervrij. Per dagdeel of uur kan ook! Bovendien krijgt u direct online een prijsopgave zodat u weet wat de bus gaat kosten. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Direct online inzicht in beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw bestelbus vindt u onder direct reserveren. U kunt deze ook direct boeken. Bovendien heeft u reserveringszekerheid; gereserveerd = gereserveerd. U merkt het: een bestelbusje huren is op deze manier wel heel snel en gemakkelijk.

Breng-, haal- en aftankservice

Met de brengservice leveren we voor € 15,- uw busje op de gewenste plek af, bijvoorbeeld op uw werk. Na de verhuur halen wij voor € 15,- de bestelbus weer bij u op en als extra service tanken wij de bestelbus ook af. Dat is wel zo makkelijk! Let op: deze service verlenen wij alleen in een straal van 20 km vanaf onze vestiging.

Ruimte voor eigen reclame

Onze bestelbusjes zijn wit en bevatten weinig reclame. Zo heeft u ruimte voor reclame voor uw eigen bedrijf, zonder storende reclame van het verhuurbedrijf.

Ook accessoires te huur

Wilt u goed voorbereid op pad? Ook voor bijvoorbeeld een navigatiesysteem, kinderzitjes enzovoorts bent u bij Mulder Autoverhuur aan het juiste adres. 

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2017 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.