Direct reserveren

Hyundai i10

Hyundai i10

Auto huren
Compact en toch ongelooflijk ruim. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten. Hij is meest volwaardige compacte 5-persoonsauto die je maar kunt bedenken.
vanaf € 31,99 incl. BTW
Benzine
Airco
Handgeschakeld
5 deurs
Personen
1 Grote koffer
1 Handbagage
1 : 23,8
99 g/km
Toyota Aygo (aktie)

Toyota Aygo (aktie)

Auto huren
De goedkoopste auto om snel van A naar B te gaan. Ideaal geschikt als tijdelijke auto voor naar het werk, de boodschappen doen of de kinderen naar school te brengen. Ruimte voor 4 volwassenen.
vanaf € 27,99 incl. BTW
Benzine
Airco
Handgeschakeld
3 deurs
Personen
1 Grote koffer
1 Handbagage
1 : 26
88 g/km

Auto huren Ursem, Schermerhorn, Graft-de Rijp en Stompetoren

Wilt u een auto huren? Dan heeft u bij ons een ruimte keuze in huurauto’s, het grootste aanbod. Of u nu op zoek bent naar een personenauto, personenbus, bestelbus of bakwagen. Ook voor het huren van een aanhanger of verhuiswagen kunt u bij ons terecht.

Scherp in prijs

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u niet te veel betaalt. U kunt bij ons met 100 vrije kilometers of kilometervrij huren. Per dagdeel kan ook! Bovendien krijgt u direct online een prijsopgave zodat u weet wat de huurauto gaat kosten. Zo weet u vooraf altijd waar u achteraf aan toe bent.

Direct online inzicht in beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw huurauto vindt u onder direct reserveren. U kunt deze ook direct boeken. Bovendien heeft u reserveringszekerheid; gereserveerd = gereserveerd. U merkt het: een auto huren is op deze manier wel heel snel en gemakkelijk.

Haal- en brengservice

Met de brengservice leveren we voor € 25,- uw huurauto op de gewenste plek af, bijvoorbeeld op uw werk. Na de verhuur halen wij voor € 25,- de auto weer bij u op en als extra service tanken wij de auto ook af. Dat is wel zo makkelijk! Let op: deze service verlenen wij alleen in een straal van 20 km vanaf onze vestiging.

Ook accessoires te huur

Wilt u goed voorbereid op pad? Ook voor bijvoorbeeld een navigatiesysteem, kinderzitjes enzovoorts bent u bij Mulder Autoverhuur aan het juiste adres.

Goedkoop auto huren Ursem

Goedkope auto huren in Ursem? Voor een huurauto in Ursem kunt u goed terecht bij onze vestiging in Alkmaar of Schagen. Het ophalen van de huurauto kan bij onze vestiging in Alkmaar of Schagen. In sommige gevallen wilt u snel auto kunnen huren in de regio Ursem en omgeving. Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Indien u minder haast heeft om een auto te huren, kunt u direct online reserveren.

Ruime keuze voor autoverhuur in Ursem

U kunt bij ons aan het juiste adres voor een goedkoop busje huren, een bestelbus, een verhuiswagen, een personenbus huren of voor de huur van auto voor korte termijn of langere periode. We hebben een ruime keuze van een grote aantal auto’s zoals een Volkswagen polo, Volkswagen up, Ford focus, Hyundai i10 of Toyota Aygo, met het door u gewenste aantal zitplaatsen. Of u nu km vrij een auto huurt of met 100 vrije kilometers, bij ons is er een ruime keuze.

huurtopper 2021

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

 • vanaf € 27,99 incl. BTW
  verder
 • vanaf € 77,98 incl. BTW
  verder
 • vanaf € 99,99 incl. BTW
  verder
 • vanaf € 31,99 incl. BTW
  verder
 • vanaf € 93,98 incl. BTW
  verder
 • vanaf € 152,99 incl. BTW
  verder
 • vanaf € 105,00 incl. BTW
  verder
 • vanaf € 120,00 incl. BTW
  verder
 • vanaf € 75,00 incl. BTW
  verder
 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen

Een goedkope auto huren in Ursem is eenvoudig. Wilt u een uitstekende service. Naast telefonische reserveringen kunt u bij ons ook direct online reserveren om een auto te huren. U ziet dan direct of de auto die u gaat huren nog beschikbaar is. Bij het ophalen van de huurauto kunt u eenvoudig bij ons betalen met uw pinpas, dus huren zonder creditcard is mogelijk!

Verzekeringspakket

Huur zonder zorgen, met ons unieke verzekeringspakket. Dit zeer ruime pakket bevat vele voordelen zoals: verlaging van de borg, buitenlanddekking, extra bestuurders inclusief alle verzekeringen. Met dit verzekeringspakket kunt u eenvoudig een huurauto in Ursem huren. Reserveer direct online!

Een goedkoop busje huren in Ursem, Schermerhorn, Graft-de Rijp, Stompetoren en omstreken

Een busje huren in Ursem en omgeving of een goedkope auto huren dat wilt u toch ook? Dus reserveer direct! Wij nemen telefonische reserveringen aan van klanten uit de regio Ursem, Schermerhorn, Graft-de Rijp, Stompetoren en omgeving, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder, Den Haag, Den Bosch.

Bereikbaarheid autoverhuur in Ursem en omgeving

EΓ©n van de veelgestelde vragen is of je op ons autoverhuurbedrijf in Alkmaar of Schagen eenvoudig een auto kunt parkeren. Op beide locaties kunt u voor een langere periode op een grote aantal plekken uw auto parkeren zonder extra kosten. U mag erop vertrouwen dat u uitstekende service ontvangt en we zorgen ervoor dat de huur van een auto vlekkeloos verloopt.

Uitstekende kwaliteit en service

Als u een auto gaat huren zorgen wij ervoor dat u een uitstekende kwaliteit en service ervaart. In sommige gevallen wilt u snel een auto huren inclusief alle verzekeringen. In dit geval kunt u direct contact met ons opnemen. Wij kijken dan welke huurauto we voor u kunnen reserveren. U heeft bij ons het grootste aanbod in personenbus, bestelbus, verhuisbus of verhuiswagen en u kunt direct online zien of die nog beschikbaar zijn. Reserveer direct!

Zakelijk huren

EΓ©n van de andere veelgestelde vragen is of zakelijk huren ook mogelijk is? In plaats van dat u kort een auto huurt, betekent dit meestal langer huur. Shortlease zakelijk is een leasevorm met een looptijd van 1 tot 12 maanden. U heeft hierbij recht op zeer scherpe dagtarieven. In de leasevorm wordt de flexibiliteit van huren gecombineerd met het prijsniveau van leasen. U kunt direct een offerte aanvragen via info@mulderautoverhuur.nl

Goedkope autohuur in Ursem

Wilt u goedkoop auto huren voor vakantie of een goedkoop busje huren in Ursem, dan bent u bij het autoverhuurbedrijf Mulder autoverhuur & leasing aan het juist adres. U kunt bij ons zorgeloos huren, met 100 vrije kilometers of gewoon km vrij. Zo heeft u, als u een auto gaat huren, weinig extra kosten. Een goedkope autohuur in Ursem is toch mogelijk!

Kosteloos annuleren

Volgens de algemene voorwaarden kunt u tot 24 uur voor het ophalen van de huurauto, kosteloos annuleren. Kijk in de algemene voorwaarden voor de uitzonderingen bij de huur van een auto.

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2024 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.