Direct reserveren

:
:
 • vanaf € 134,99 incl. BTW
  Bakwagen Res Min1 verder
 • vanaf € 99,99 incl. BTW
  2auto Met Trekhaak Huren 3500 Kg Min verder
 • vanaf € 84,99 incl. BTW
  Fiat Ducato Huren verder
 • vanaf € 65,99 incl. BTW
  Bokser L1h1 260x154 Min verder

Verhuiswagen of verhuisbus huren in Ursem, Schermerhorn, Graft-de Rijp

Wilt u een verhuiswagen of verhuisbus huren? Dan heeft u bij ons een ruimte keuze. Of u nu op zoek bent naar verhuisbus, bestelbus, aanhanger of bakwagen. Ook voor het huren van accessoires zoals een steekwagen of verhuisdekens kunt u bij Mulder Autoverhuur & Leasing terecht.

Tegen scherp tarief verhuiswagen huren

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u niet te veel betaalt. U kunt bij ons een goedkoop busje met 100 vrije kilometers of kilometervrij huren. Per dagdeel kan ook! Bovendien krijgt u direct online een prijsopgave zodat u weet wat de verhuisbus gaat kosten. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

verhuispakket huren 2 res min

Verhuispakket huren

Uw verhuizing op rolletjes laten lopen? Wij hebben speciaal voor u een aantal verhuispakketten samengesteld tegen een zeer scherpe prijs. De pakketten zijn 30 tot 40% goedkoper ten opzichte van individuele verhuisaccessoires.

Direct online inzicht in beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw verhuiswagen vindt u onder direct reserveren. U kunt deze ook direct boeken. Bovendien heeft u reserveringszekerheid; gereserveerd = gereserveerd. U merkt het: een verhuiswagen huren is op deze manier wel heel snel en gemakkelijk.

Breng-, haal- en aftankservice

Met de brengservice leveren we voor € 18,15 uw busje op de gewenste plek af, bijvoorbeeld op uw werk. Na de verhuur halen wij voor € 18,15 het busje weer bij u op en als extra service tanken wij het busje ook af. Dat is wel zo makkelijk! Let op: deze service verlenen wij alleen in een straal van 20 km vanaf onze vestiging.

Waarom Mulder

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

huurtopper 2021

 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen

De beste deal voor autoverhuur Ursem, Schermerhorn, Graft-de Rijp, Stompetoren en omstreken

Klanten in de regio Ursem kunnen bij ons terecht voor het huren van een grote aantal voertuigen voor een dag of meerdere dagen per week. Zo kunt u bij ons een goedkoop busje huren, verhuiswagen huren, personenbus huren, bestelbus huren, autotransporter huren, of 9-persoons busje huren. Of u nu km vrij een auto huurt of met 100 vrije kilometers, bij ons zijn er altijd goede auto’s.

Bestelbus huren Ursem

Op korte termijn een goedkope verhuisbus in de regio Ursem nodig? Voor een verhuiswagen met laadlift kunt u goed terecht bij onze vestiging in Alkmaar of Schagen.

Eenvoudig een auto huren in Ursem en omstreken

Een goedkoop busje huren in de omgeving van Ursem is eenvoudig. Naast telefonische reserveringen, kunt u bij ons ook direct online reserveren om een bakwagen met laadklep te huren. U ziet dan direct of de verhuiswagen die u gaat huren nog beschikbaar is. Bij het ophalen van de huurauto kunt u eenvoudig bij ons betalen met uw pinpas, dus huren zonder creditcard is mogelijk!

Een goedkoop busje huren in Ursem, Schermerhorn, Graft-de Rijp, Stompetoren en omstreken

Een busje huren in Ursem en omgeving of een goedkope auto huren dat wilt u toch ook? Dus reserveer direct! Wij nemen telefonische reserveringen aan van klanten uit de regio Ursem en omgeving,Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder, Den Haag, Den Bosch en Bergen op Zoom. Reserveer direct online, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Uitstekende service

Als u een bakwagen met laadklep wilt huren zorgen wij ervoor dat u een ruime keuze uit een grote aantal verhuisaccessoires heeft. We zijn niet voor niets specialist in bestelbus verhuur! Naast ruime keuze heeft u bij ons de beste deal. We hebben bijna altijd goede bakwagens met laadklep beschikbaar, van het merk Ford Transit, mits u op tijd reserveert. Dus reserveer direct!

Veelgestelde vragen autoverhuur in Ursem en regio Ursem

Eén van de veelgestelde vragen is of je op ons autoverhuurbedrijf (in Alkmaar of Schagen) eenvoudig een auto kunt parkeren. Op beide locaties kunt u voor een langere periode op een grote aantal plekken uw auto parkeren. U kunt uitstekende service verwachten en we zorgen ervoor dat de bakwagen met laadklep voor u klaar staat.

Zakelijk huren

Een van de andere gestelde vragen is of bestelbus verhuur voor MKB en zzp voor een aantal dagen per week ook mogelijk is? Of u nu een bakwagen met laadlift wilt huren voor een korte termijn, een langere periode of km vrij? Omdat wij specialist in bestelbusverhuur zijn heeft u bij ons de beste deal. Reserveer direct en vraag naar de mogelijkheden!

Goedkope autoverhuur in Ursem

Wilt u goedkoop auto huren of een goedkoop busje huren in Ursem, dan bent u bij het autoverhuurbedrijf Mulder autoverhuur & leasing aan het juist adres. U kunt bij ons zorgeloos huren, met 100 vrije kilometers of gewoon km vrij. Zo heeft u, als u een auto gaat huren een ruime keuze! Een huurauto in Ursem kunt u ophalen bij onze autoverhuur Alkmaar. Dit ligt in de nabije omgeving van Ursem

Kosteloos annuleren

Volgens de algemene voorwaarden kunt u tot 24 uur voor het ophalen van de huurauto, kosteloos annuleren. Kijk in de algemene voorwaarden voor de uitzonderingen voor huren bij een langere periode.

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2023 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.