Vacature

Medewerker autoverhuur

8-10 uur per week

Oproepbasis

 

Lees meer...

Waarom u veilig moet inpakken en beladen?

Op een stressvolle dag als die van een verhuizing kan het maar al te snel gebeuren dat u overhaast de laatste spullen in moet pakken. Maar het zou natuurlijk jammer zijn als dit er net voor zorgde dat uw favoriete spiegel de eerste autodrempel niet haalt.

Gebruikt u daarom Mulder autoverhuur & leasing tips voor het efficiënt inpakken van uw verhuisdozen, en het inpakken van uw bestelbus of vrachtwagen zodat er onderweg niets kan breken of verschuiven. Velen rijden bij het huren van een bestelwagen voor de eerste of tweede keer in een voertuig van zo’n groot formaat. Dit is even wennen. Om die reden adviseert Mulder autoverhuur & leasing graag over het veilig inladen van uw bestelwagen en hoe alles het beste ingepakt kan worden om alles in goede orde te vervoeren. Hierbij horen tips hoe onhandige meubelstukken het beste getransporteert kunnen worden, wat te doen met breekbare spullen en hoe stoffen zo opgevouwd kunnen worden om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen. Vaak wordt er bij het inladen geen rekening gehouden met de balans in de laadruimte. Dit is daarentegen een erg belangrijk punt als u in een situatie terecht komt waarin u plotseling moet remmen of een scherpe bocht moet nemen. Leest u de tips door en stelt u gerust vragen aan ons personeel. We wensen u een veilige verhuizing.

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

huurtopper 2021

 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen

Een busje huren in Alkmaar, Heerhugowaard of omstreken? Als u wilt huren voor een beste prijs en wilt dat een goedkoop busje op korte termijn klaar staat, dan bent u bij Mulder autoverhuur aan het goede adres. Kilometervrij huren is mogelijk, ook als u voor een langere termijn wilt huren. Kijk ook op onze veelgestelde vragen.  Heeft u vervoer nodig naar bijvoorbeeld Den Haag, Den Helder, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Den Bosch of een andere plaats in Nederland? Een goedkoop busje huren bij Mulder autoverhuur & leasing biedt de oplossing.

Wilt u een busje huren in de regio Alkmaar? Dan heeft u bij ons een ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar een bestelbus, verhuisbus, auto, aanhanger of bakwagen met laadklep. Ook een personenbus huren is mogelijk bij ons. Zelfs huren voor een langere periode (shortleasen) van een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden.

Goedkoop busje huren

Een busje huren bij Mulder autoverhuur hoeft helemaal niet duur te zijn. Dankzij onze regelmatige acties kunt u ook nog extra voordelig een bestelauto of personenbus huren! 

Busje huren voor verhuizing

Verhuisbus huren? Met een goedkoop busje van ons is geen verhuizing te moeilijk. Gaat het om een paar kleine spullen? Dan u een bestelwagen huren, bijvoorbeeld een VW Caddy Maxi. Een VW Transporter is een uitkomst voor transport van een paar kleine meubels en verhuisdozen, bijvoorbeeld als uw kind op kamers gaat. De VW Transporter heeft iets meer ruimte dan de Mercedes Vito. Heeft u besloten te verhuizen dan is een Ford Transit bakwagen met laadklep (vergelijkbaar met de Mercedes Sprinter) ideaal. Reserveer direct online of bel voor telefonische reserveringen of andere vragen. 

Personenbus huren

U kunt bij ons ook een personenbus huren. Een personenbus is een goedkoop busje voor excursies, bedrijfsuitjes, vakantie of wintersport. Onze personenbussen hebben ruimte voor maximaal negen personen. Reserveer direct!

Huur voor een langere periode

U kunt ook een busje huren voor een langere periode. Dit geldt ook voor een personenbus huren, een  bakwagen met laadklep of een andere auto. Deze zogenaamde shortlease is een leasevorm met een looptijd van 1 tot 12 maanden. U heeft hierbij recht op zeer scherpe dagtarieven. In de leasevorm wordt de flexibiliteit van huren gecombineerd met het prijsniveau van leasen. U kunt direct een offerte aanvragen via info@mulderautoverhuur.nl

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2023 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.