Direct reserveren

Mulder autoverhuur | Goedkoop een auto huren

Autoverhuur in Alkmaar, Heerhugowaard of Schagen

Bent u van plan om een goedkope huurauto in Alkmaar, Schagen of Heerhugowaard te huren? De beste auto’s huurt u bij Mulder autoverhuur. We hebben 2 vestigingen in Nederland waar u een auto kunt huren bij onze autoverhuur. Voor een ruime keuze in huurauto’s, het grootste aanbod, bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons een goedkope auto huren, bestelbus huren, verhuiswagen huren, personenbus huren, bakwagen huren, bestelwagen huren voor korte termijn of langere periode. We hebben een ruime keuze van een groot aantal auto’s zoals een Volkswagen polo, Volkswagen up, Ford focus, Hyundai i10 of Toyota Aygo, met het door u gewenste aantal zitplaatsen. Naast autoverhuur, kunt u ook voor het huren van een autoambulance of een kleine auto kunt u terecht bij ons.

Het reserveringsproces bij het auto huren

Bij ons in het reserveringsproces heeft u een mogelijkheid om voor allerlei dagen een goedkope huurauto te huren bij de vestiging van uw keuze. Uw huurauto kan ook worden afgeleverd op een alternatief adres. Dit noemen we haal-en brengservice. Kies de voertuigcategorie die het beste bij u past of een alternatief. Wilt u goed voorbereid op pad? Nu heeft u de mogelijkheid om voor allerlei extra opties te kiezen. Wij garanderen u dat er een huurauto voor u klaar staat, met een radio of een navigatiesysteem om u een uitstekende ervaring te bieden. Reserveer direct online.

Bereikbaarheid autoverhuur in Alkmaar en omgeving

Eén van de veelgestelde vragen is of je op ons autoverhuurbedrijf in Alkmaar of Schagen eenvoudig een auto kunt parkeren. Op beide locaties, waar we autoverhuur bedrijven, kunt u voor een langere periode op een groot aantal plekken uw auto parkeren zonder extra kosten. U mag erop vertrouwen dat u uitstekende service ontvangt en we zorgen ervoor dat de huur van een auto vlekkeloos verloopt.

Tijdens de openingsuren kunt u uw auto ophalen of inleveren. Buiten openingsuren is dit vaak ook mogelijk op afspraak. Heeft u nog meer vragen? Onze klantenservice staat 24 uur per dag voor u klaar.

huurtopper 2021

 • Persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in MKB en ZZP
 • Hoog serviceniveau
 • Online inzicht in beschikbaarheid
 • Gemak
 • Ruimte voor uw eigen reclame
 • Prijs per kilometer of onbeperkt!
 • Reserveer direct via online boeken
 • Auto huren zonder creditcard

 

 1. Kies een auto en bereken de prijs
 2. Reserveer een auto
 3. Ophalen of laten brengen

Een van de andere veelgestelde vragen is of zakelijk huren ook mogelijk is? In plaats van dat u kort een auto huurt, betekent dit meestal langer huur. Shortlease zakelijk is een leasevorm met een looptijd van 1 tot 12 maanden. U heeft hierbij recht op zeer scherpe dagtarieven. In de leasevorm wordt de flexibiliteit van autoverhuur gecombineerd met het prijsniveau van leasen. U kunt direct een offerte aanvragen via contact.

Autoverhuur met een verzekeringspakket

Omdat al dat rijden best vermoeiend is, biedt Mulder autoverhuur & leasing u de mogelijkheid om uw huurauto te delen met familie of vrienden door te kiezen voor het verzekeringspakket. Dit zeer ruime pakket biedt allerlei voordelen zoals: verlaging van de borg, buitenlanddekking, extra bestuurder inclusief alle verzekeringen. Autoverhuur zonder zorgen, met ons unieke verzekeringspakket. Met dit verzekeringspakket kunt u eenvoudig een huurauto huren. Reserveer direct online!

Autoverhuur met allerlei extra opties

Naast telefonische reserveringen kunt u bij ons ook direct online reserveren om een uitstekende auto te huren. U ziet dan direct of de auto die u gaat huren nog beschikbaar is. In ons reserveringsproces, wat zowel op de online op de website als telefonisch kan, krijgt u de mogelijkheid om allerlei extra opties te selecteren om u een uitstekende ervaring te bieden. Zo heeft u de mogelijkheid om met een navigatiesysteem gemakkelijk uw weg te vinden naar uw favoriete bestemming. Neemt u de kinderen mee op reis? Kies dan het kinder- of babyzitje zodat uw kind veilig met u kan meereizen.

Per huurauto moeiteloos naar elke bestemming ter wereld

Een huurauto van onze autoverhuur biedt allerlei voordelen. In Nederland is het openbaar vervoer niet goedkoop en u bent gebonden aan vaste tijden en locaties zoals Amsterdam Central Station. Met een huurauto van Mulder autoverhuur kunt u op de plaatsen komen waar u wilt en wanneer u wilt. U maakt zelf uit hoeveel tijd u ergens doorbrengt. Daarbij heeft u ook het voordeel dat u met een huurauto van uw favoriete merk de mooiste plaatsen van Nederland kunt ontdekken. Als u van het Noorden in Nederland via Centrum Amsterdam naar het meest zuidelijke puntje gaat rijden, bent u toch een aantal uren bezig, ook al is Nederland in verhouding met andere landen niet zo groot. U kunt zelfs de mooiste plaatsen van de wereld ontdekken met een huurauto als naar een luchthavens zoals: Rotterdam airport, ten zuidwesten van Amsterdam airport, of Eindhoven airport rijdt. Zo kunt u van Amsterdam Schiphol luchthaven naar een andere luchthaven in Europa reizen van waaruit u de mooiste plaatsen van de wereld kunt ontdekken. Voorbeelden hiervan zijn landen als: Verenigde Arabische Emiraten, El Salvador, Verenigde Staten, Dominicaanse Republiek, Verenigd Koninkrijk of Saudi Arabië. Of via Schiphol airport naar eilanden als: St. Martin, St. Barthelemy, St. Lucia, St. Eustatius, Puerto Rico en Costa Rica of steden als San Fransico en Los Angeles.

Ontdek mooie plaatsen met de huurauto in Amsterdam

Om diverse Nederlandse steden te bezoeken kunt u een auto huren: Amsterdam, Almelo, Almere, Apeldoorn, Assen, Den Haag, Deventer, Ede, Eindhoven, Emmen, Gouda, Groningen, Heerlen, Hengelo, Hoofddorp, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Ook kunt u van de gelegenheid gebruik maken om schitterende natuurgebieden te bekijken en rijden naar de meest afgelegen adressen. Maakt u zich geen zorgen over een parkeerplaats. In iedere Nederlandse stad zoals bijvoorbeeld Den Haag zijn diverse parkeerborden die u de weg wijzen naar de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid die in de stad ligt. Ook kan een navigatiesysteem hierbij meestal uitkomst bieden.

Gemakkelijk een huurauto reserveren

De beschikbaarheid van uw huurauto vindt u onder direct reserveren. U kunt deze ook direct boeken. Bovendien heeft u reserveringszekerheid; gereserveerd = gereserveerd. U merkt het: een auto huren is op deze manier wel heel snel en gemakkelijk.

Snel uw huurauto boeken

In sommige gevallen wilt u snel een auto huren inclusief alle verzekeringen Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Indien u minder haast heeft om een auto te huren, kunt u direct online reserveren. U kunt bij ons met 100 vrije kilometers of kilometervrij huren

Goedkope autoverhuur, Scherp in prijs

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u niet te veel betaalt. Of u nu km vrij een auto huurt of met 100 vrije kilometers, bij ons is er een ruime keuze. Per dagdeel kan ook! Bovendien krijgt u direct online een prijsopgave zodat u weet wat de autoverhuur u gaat kosten. Zo weet u vooraf altijd waar u achteraf aan toe bent.

Uitstekende kwaliteit en service

Wilt u een uitstekende service? Als u een auto gaat huren zorgen wij ervoor dat u een uitstekende kwaliteit en service ervaart. In sommige gevallen wilt u snel auto kunnen huren in de regio Heerhugowaard en omgeving. In dit geval kunt u direct contact met ons opnemen. Wij kijken dan welke huurauto we direct voor u kunnen reserveren.  Bij het ophalen van de huurauto kunt u eenvoudig bij ons betalen met uw pinpas, dus huren zonder creditcard is mogelijk! U heeft bij ons het grootste aanbod in personenbus, bestelbus, verhuisbus of verhuiswagen en u kunt direct online zien of die nog beschikbaar zijn. Reserveer direct!

Haal- en brengservice in de omgeving

Bij Mulder autoverhuur kun je de huurauto inleveren op een andere locatie dan de huurlocatie. Met de brengservice leveren we voor € 15,- uw huurauto op de gewenste plek af, bijvoorbeeld op uw werk. Na de verhuur halen wij voor € 15,- de auto op een andere locatie dan de huurlocatie weer op en als extra service tanken wij de auto ook af. Dat is wel zo makkelijk! Let op: deze service verlenen wij alleen in een straal van 20 km vanaf onze vestiging.

Kosteloos annuleren van huurauto’s

Volgens de algemene voorwaarden kunt u tot 24 uur voor het ophalen van de huurauto, kosteloos annuleren. Kijk in de algemene voorwaarden voor de uitzonderingen bij de huur van een auto. In onze privacy policy staat beschreven hoe we omgaan met uw persoonsgegevens zoals bijvoorbeeld uw voorkeuren bij het aanmelden nieuwsbrief.

Copyright Mulder autoverhuur & leasing 2024 | Internetmarketing & Webdevelopment by Webdelta.